luni, 13 februarie 2012

Remedii naturale pentru ipotenta

Remedii naturale pentru impotentă

Această afectiune este cea mai comună dintre disfunctiile sexuale care afectează bărbatii. Există diverse motive pentru care bărbatii sunt afectati de impotentă. Principalele cauze sunt stressul si depresia.

Impotenta sexuală poate fi de trei tipuri. Acestea includ forma primară si secundară a impotentei si cea de-a treia, care afecteaza bărbatii mai în vârstă. Primele doua forme ale impotentei pot fi tratate, dar cea de-a treia, cea cauzată de vârstă, nu poate fi tratata foarta mult. Există câteva remedii naturale care vă pot ajuta în vindecarea acestei afectiuni.

Unul dintre remediile cele mai comune este consumul mare de usturoi. Ar trebui să încercati să mâncati cel putin 3 sau 4 cătei de usturoi în fiecare zi. Încercati să-i adăugati sub diverse forme în cadrul meselor zilnice.

Se poate încerca cu ceapa, de asemenea. Ceapa are anumite proprietăsi care ajuta la vindecarea uneia dintre formele impotentei. Se pare că libidoul persoanelor care consumă ceapa este crescut, iar ceapa ajută si la întărirea organelor reproductive. Morcovii, când sunt consumati alături de un ou fiert si miere, este foarte benefic în tratarea acestei afectiuni.

Chiar si rădăcinile uscate de sparanghel, consumate cu lapte, sunt utile în tratarea impotentei si a ejaculării precoce.

Sucul de ghimbir este si el considerat foarte eficient în tratarea disfunctiei erectile. Ar trebui să încercati un amestec dintr-o lingurită de suc de ghimbir, cu un ou fiert proaspăt zdrobit si miere. Acest amestec ar trebui consumat în fiecare seară, înainte de culcare.

Fructele uscate sunt si ele foarte eficiente: seminte de gutui, migdale, fistic si alune. Acestea îmbunătătesc potenta sexuală. Se poate încerca si consumul de stafide negre, înmuiate dinainte în apă căldută.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu