miercuri, 15 februarie 2012

Tratamente naturiste pentru marirea sanilor

Tratamente naturiste pentru marirea sanilor





Marirea sanilor printr-o metoda usoara, alta decat chirurgia estetica, este a doua cea mai mare dorinta a femeilor imediat dupa dieta minune tip 5 kg in 3 zile. De la bun inceput trebuie sa mentionam ca nu am descoperit leacul minune pentru marirea sanilor, prin urmare urmatoarele randuri cuprind cateva sfaturi generale legate de cateva tratamente care pot tonifia si mari sanii, insa nu in mod spectaculos!

  1.  Alimentatia 
 Tratamente naturiste pentru marirea sanilor.Alimente nesanatoase precum fast-food-ul, mancarurile bogate in zaharuri si produsele fainoase ajuta la cresterea sanilor insa printr-o crestere generala a greutatii corporale, lipsindu-i de fermitate. Exista insa anumite produse de provenienta lactovegetariana care pot ajuta la cresterea sanilor evitand si luarea in greutate a organismului si conferind in acelasi timp fermitate. Acestea sunt alimentele care contin antioxidanti: peste, nuci neprajite si alune, fructe si legume (contin vitamina C, cel mai cunoscut antioxidant), morcov, marar, cereale integrale. Uleiul de masline si germenii de soia sunt de asemenea cunoscute pentru efectele lor benefice asupra glandei mamare. In plus, toate aceste alimente protejeaza impotriva canceruluide de san prin continutul lor crescut in antioxidanti.

2  Plantele

  Se pare ca tinctura de marar, semintele de anason, florile de busuioc ajuta la cresterea sanilor. Reteta pentru tinctura de marar este simpla: De 3 ori/zi, inainte de mesele principale cu 15-20 minute se ia cate o lingurita diluata in 100 ml apa de tinctura.Tratamentul dureaza 3 saptamani, apoi se ia o pauza se o saptamana, iar apoi se poate repeta. In aproximativ 2 luni se pot abserva rezultatele. In cazul aparitiei unor reactii adverse se va intrerupe imediat tratamentul si se va cere sfatul unui medic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu